Logo Facultatea de Litere

Bine ati venit la IOSUD!

Contact

Adresa: Str. Constantin Daicoviciu nr. 15, sala 442, 40020 Cluj-Napoca, Romania

Director CSUD:
Prof.dr.ing. Doina PÎSLĂ
Telefon: 0264 202359
E-mail: Doina.Pisla@mep.utcluj.ro

Secretar:
Dr. Adina Mezei
Telefon: 0264401216
E-mail: Adina.Mezei@staff.utcluj.ro

Secretariat:

Email: secretariatdoctorat@staff.utcluj.ro

Ing. Dorina BĂRĂIAN
Telefon: 0264 401293
E-mail: Dorina.Baraian@staff.utcluj.ro
Domenii: Arhitectură, Ingineria materialelor, Ingineria mediului, Inginerie civilă și instalații, Inginerie electrică, Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale

Ec. Livia HAIDUC
Telefon: 0264 401292
E-mail: Livia.Haiduc@staff.utcluj.ro
Domenii: Calculatoare și tehnologia informației, Ingineria sistemelor, Filologie, Filosofie, Inginerie industrială, Inginerie mecanică, Inginerie și management, Matematică

Anunturi

Training utilizare resurse abonate prin Anelis Plus

Asociatia Universitătilor, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare si Bibliotecilor Centrale Universitare din Romania “Anelis Plus”, în calitate de beneficiar, și SC E-nformation SRL, în calitate de furnizor, anunţă continuarea accesului la literatura științifică de cercetare pentru perioada 2018-2019.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a cofinanțat și beneficiază de acces online si în anul 2019, la urmatoarele baze de date, având ca scop susținerea activității de informare si documentare necesară realizării temelor de cercetare-dezvoltare:
•       Science Direct Journals
•       Springerlink Journals
•       American Institute of Physics
•       Clarivate Analytics: Web of Science, Journals Citation Reports, Derwent Innovation Index
•       Scopus
•       Wiley Journals
•       ProQuest Central
•       IEEE IEL
•       Institute of Physics Journals
•       MathSciNet
•       Nature Journals

SC E-NFORMATION SRL, în calitate de reprezentant in Romania al editurilor stiintifice ce produc bazele de date mai sus menționate, va susține o sesiune de instruire despre continutul, modul de utilizare si instrumentele oferite de fiecare resursa electronică de documentare.

Tema sesiunii de instruire va fi:
ACCES ELECTRONIC LA LITERATURA STIINTIFICĂ PENTRU SUSTINEREA ȘI PROMOVAREA SISTEMULUI DE CERCETARE ȘI EDUCATIE DIN ROMÂNIA

Sesiunea de instruire va avea loc marți, 19 martie 2019, ora 10,00 la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Sala P23, str. Memorandumului nr. 28, Cluj-Napoca si va fi susținută de dl Rareș Vasilică, trainer E-nformation.

Invitam pe aceasta cale cadrele didactice, cercetatorii, doctoranzii, bibliotecarii, masteranzii si studentii din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca sa participe la aceasta prezentare interactivă.

Participanții care participă la training, au posibilitatea de a descărca Certificatul de participare la eveniment din contul personal de pe www.e-nformation.ro.


Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter